Choco of kaas? 6+

Choco of kaas?
is een speelse en interactieve dansvoorstelling van LAP vzw waar ‘kiezen-willen-mogen-moeten-krijgen-hebben’ onderzocht wordt en vorm krijgt in beweging en beeld.

Trailer en reacties bij de interactieve dansvoorstelling Choco of kaas?

Kies ik een orka of een goudvis in mijn opblaasbaar zwembad?

Wil ik een achterwaartse koprol kunnen, vleugels hebben, naar de maan gaan, uitvinder worden of wil ik wat een ander wil?

Mag ik de gaten van de kaas opeten?

Moet ik eerst mijn frietjes opeten voor ik een hamburger mag?

Krijg ik handschoenen in de zomer of een badpak in de winter?

Choco of kaas?  kreeg een ****½ recensie!

 ‘Choco of kaas’ ****½ van LAP vzw is een frisse en speelse voorstelling die aanzet om vanuit bewegen, ravotten tot dansen te komen. Het enthousiame waarmee Danaë Bosman en Dafne Maes op het podium staan werkt aanstelijk en geeft je goesting in meer. (recensie concertnieuws.be, november 2017).