LAPdag

LAPdag

LAPdag is een familiedag waar jong en oud ondergedompeld worden in een gehele ervaring van kijken, spelen en bewegen. LAP neemt een hele dag het cultuurcentrum over en geeft families een speelse en culturele totaalervaring!

Op deze familiedag speelt LAP in de eerste plaats haar succesvolle voorstellingen ‘Choco of kaas?’ (5+), ‘Level Q’ (7+) en/of hun nieuwe voorstelling (6+) die in première zal gaan in seizoen 21-22. De kinderen en ouders worden voor en na de voorstelling zelf nog actiever betrokken bij de voorstelling in de vorm van workshops die in verschillende formules aangeboden worden (workshops enkel voor de kinderen en duoworkshops voor volwassenen en kinderen).  Met de hele familie wordt een Level Q-spel gespeeld en doorheen het hele cultuurcentrum worden opdrachten geïnstalleerd om kinderen actief onder te dompelen in de wereld van LAP.

Buiten het artistieke en educatieve aanbod zal ook de hele omkadering en aankleding door LAP onder handen genomen worden met LAP-bokes, merchandise en zelfs een Photobooth waar kinderen zich kunnen uitleven met kostuums en attributen uit de voorstelling. 

Een familie LAPdag is mogelijk in Large (L) versie (1 voorstelling en educatieve omkadering) en Extra Large (XL) versie (2 voorstellingen en educatieve omkadering). 

De familie LAPdag is een dag vol dans, theater, workshops, spel en plezier voor het hele gezin!  De eerste LAPdag vond plaats op 11/11/19 en was een samenwerking van LAP vzw met cultuurcentrum Deurne. Herbeleef de LAPdag via dit filmpje