Level Q 8+

Level Q (8+)

 

Een fysiek spel waar iedereen wordt uitgedaagd.

Vallen en opstaan tot je de eindmeet bereikt.
Of net niet?
Geraken we tot Level Q?
 

Level Q is een theatrale dansvoorstelling waar 4 spelers tot het uiterste gaan. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en dat van het publiek.

Trailer van Level Q

Level Q is geïnspireerd op het kijkplezier dat mensen beleven bij verschillende spelen, spelprogramma’s en sportwedstrijden. Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Dat alles elk moment kan keren? Wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent? De voorstelling wil het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en in vraag stellen.

Door de samensmelting van dans, theater en circus is Level Q een verrassend fysieke voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar.

Level Q kreeg een *** recensie in De Standaard (dec 2018).

“Het jonge grut herkent de hyperkinetische en dolkomische bewegingstaal onmiddellijk – in die zin is Level Q een ideale introductie tot abstracte dans … Met de fluo-esthetiek, knotsgekke humor en complexe dansmoves ligt de funfactor hier sowieso erg hoog.” (Filip Tielens)

Concept: Dafne Maes & Danaé Bosman

Dans en spel: Dafne Maes, Danaé Bosman, Piet Van Dycke, Steven Beersmans

Muziek: Linde Carrijn

Kostuumontwerp: Maartje van Bourgognie

Assistent kostuum: Riet De Coninck

Eindregie: Randi De Vlieghe

Lichtontwerp: Caroline Mathieu

Techniek: Hans Rigouts

Stagiaires educatie: Steffi Mennen en Britt Lemmens

Een productie van LAP vzw. Coproductie CC Deurne, DE Studio, 30CC Leuven, CC Het Gasthuis/Aarschot en CCHasselt. Met dank aan hetpaleis en CCBerchem.