Choco of kaas? (6+)

Choco of kaas?

is een speelse en interactieve dansvoorstelling waar ‘kiezen-willen-mogen-moeten-krijgen-hebben’ onderzocht wordt en vorm krijgt in beweging en beeld.

Trailer en reacties bij de interactieve dansvoorstelling Choco of kaas?

Kies ik een orka of een goudvis in mijn opblaasbaar zwembad?

Wil ik een achterwaartse koprol kunnen, vleugels hebben, naar de maan gaan, uitvinder worden of wil ik wat een ander wil?

Mag ik de gaten van de kaas opeten?

Moet ik eerst mijn frietjes opeten voor ik een hamburger mag?

Krijg ik handschoenen in de zomer of een badpak in de winter?

Choco of kaas?  kreeg een ****½ recensie!

‘Choco of kaas’ ****½ van LAP vzw is een frisse en speelse voorstelling die aanzet om vanuit bewegen, ravotten tot dansen te komen. Het enthousiasme waarmee Danaë Bosman en Dafne Maes op het podium staan werkt aanstekelijk en geeft je goesting in meer. (recensie concertnieuws.be, november 2017).

‘Choco of kaas trekt jong en oud op de vloer. Dit voorproefje smaakt naar meer en ik zie uit naar volgende edities uit de keuken van deze makers.’ (Dansmagazine, NL

Choco of kaas? speelde 140 voorstellingen in seizoen 16-17, 17-18 en 18-19. Choco of kaas? was te zien op de LAP dag (11/11/19) van CCDeurne en tourt nog in seizoen 20-21 en 21-22. Mis je kans niet!

Concept: Dafne Maes & Danaé Bosman

Dans en spel: Dafne Maes/Magali Casters/Sofie Roels, Danaé Bosman/Carli Gellings

Muziek: Linde Carrijn

Kostuumontwerp: Maartje van Bourgognie

Eindregie: Randi De Vlieghe

Lichtontwerp: Klaas Trekker

Techniek: Hans Rigouts

Muziekadvies: Wannes Deneer

Bewegingsadvies: Karolien Verlinden

Een productie van LAP vzw. Coproductie P2 (cultuurcentrum Hasselt en Theater aan het Vrijthof Maastricht). Subsidies van Fameus, De Vlaamse Overheid en Stad Antwerpen. Met dank aan Walpurgis, CCBerchem en CCDeurne.