Familie LAPdag

Familie LAPdag

LAPdag is een familiedag waar jong en oud ondergedompeld worden in een gehele ervaring van kijken, spelen en bewegen. LAP neemt een hele dag het cultuurcentrum over en geeft families een speelse en culturele totaalervaring!

Op deze familiedag speelt LAP in de eerste plaats haar succesvolle voorstellingen ‘Time Play’ (5+) en/of ‘Willen Meten Wat Wij Weten’ (6+). De kinderen en ouders worden voor en na de voorstelling nog actiever betrokken bij de voorstelling in de vorm van workshops die in verschillende formules aangeboden worden (workshops enkel voor de kinderen en familieworkshops voor volwassenen en kinderen).  Doorheen het hele cultuurcentrum worden interactieve in- en uitloop opdrachten geïnstalleerd om kinderen actief onder te dompelen in de wereld van LAP.

Naast het artistieke en educatieve aanbod zal ook de hele omkadering en aankleding door LAP onder handen genomen worden met merchandise en zelfs een Photobooth waar kinderen zich kunnen uitleven met kostuums en attributen uit de voorstelling. 

Er zijn 2 formules:

Een familie LAPdag in Large (L) versie – 1 voorstelling en omkadering.

Een familie LAPdag in Extra Large (XL) versie – 2 voorstellingen en omkadering.

De familie LAPdag is een dag vol dans, theater, workshops, spel en plezier voor het hele gezin!

 De eerste familie LAPdag vond plaats op 11/11/19 en was een samenwerking van LAP vzw met cultuurcentrum Deurne. Herbeleef de LAPdag via dit filmpje

Volgende LAPdagen rond Time Play en/of WMWWW vind je hier:

Time Play:

Willen Meten Wat Wij Weten:

  • 27 en 28/12/23 @De Studio, Antwerpen ikv Kerst in de Studio
  • 21/4/24 @De Klap Deurne (Time Play én Willen Meten Wat Wij Weten)