Educatie

Educatieve omkadering Willen Meten Wat Wij Weten

Standaard omkadering (inbegrepen in uitkoopsom):

foto: Wannes Cré

Omkadering op aanvraag (niet inbegrepen in uitkoopsom)

  • begeleide workshop van 90 minuten (voor scholen en families) 

Kunnen we alles meten? Moeten we het altijd willen weten? Zet je schrap want in deze workshop vormen en vervormen we de ruimte en elkaar. Op, onder, over, door en rond wringen we onszelf in verschillende bochten. We meten elkaars lichaam en maken parcours van lichaamsdelen. Meten we alles precies af of toch niet helemaal? We kan het weten zonder echt te meten?

in cc of op school (turnzaal)
Te voorzien door aanvrager: muziekinstallatie

Prijs aan te vragen aan info@lapvzw.be

Foto: Liese Vaesen

Digitale workshop Ready Set Go!

Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal
winnen? Dat alles elk moment kan keren? Wordt een spel pas
interessant als je de spelregels kent? Deze digitale fysiek workshop
wil het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en
in vraag stellen.

Deze workshop is helemaal gecreëerd voor
een digitale coronaproof context. We dompelen de kinderen in de wereld van games, old school spelen en het gegeven van een wedstrijd.
De workshop zal gegeven worden via Zoom, maar de kinderen
toch in beweging zetten.

Are you ready? Set. Go!

De workshop zal begeleid worden door kwalitatieve docenten (Lara Deruyter, Bart Van der Heijden en Jenneke Slaets). De workshops zullen ism District Antwerpen doorgaan tussen februari-april 2021. Interesse in een digitale workshop rond ‘winnen-verliezen’. Contacteer onze via info@lapvzw.be!

Educatieve omkadering bij Level Q

Met het Level Q spel kan je op een speelse manier aan de slag rond het thema ‘winnen en verliezen’. Het is ideaal om je onder te dompelen in de wereld van Level Q, maar kan ook los van de voorstelling gespeeld worden. Het spel bevat een Level Q spelbord, 23 spelopdrachten en een duidelijke handleiding met spelregels, zodat iedereen het spel vlot kan spelen. Het is vormgegeven door grafisch ontwerper Samuel Baidoo en wordt aangeleverd in een speciale Level Q verpakking. De familie- en scholen versie zijn verkrijgbaar na elke voorstelling of kunnen opgestuurd worden. Beide spelen zijn verkrijgbaar aan €10/stuk.

Het spelbord van het Level Q spel voor scholen is te vinden op de beveiligde downloads-pagina.

Workshops

Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Dat alles elk moment kan keren? Wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent? Deze fysieke workshop wil het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en in vraag stellen.

De workshop voor leerlingen is een perfecte aansluiting op de voorstelling en vindt plaats na de voorstelling. Ze zal begeleid worden door een kwalitatieve docent (al dan niet één van de spelers van Level Q). Te voorzien: grote ruimte met sportvloer of houten vloer en muziekinstallatie, max 25 leerlingen/workshop. Prijs op te vragen via info@lapvzw.be.

Tijdens de workshops voor leerkrachten krijgen leerkrachten tools aangereikt om de thema’s van Level Q op een speelse en interactieve manier om te zetten in uitdagende opdrachten voor hun leerlingen. Deze workshop zal begeleid worden door een kwalitatieve docent (al dan niet één van de spelers van Level Q). Te voorzien: grote ruimte met sportvloer of houten vloer en muziekinstallatie, max 15 leerkrachten/workshop. Prijs aan te vragen via info@lapvzw.be

Educatieve omkadering bij Choco of kaas

LAP vzw ontwikkelde een Choco of kaas? boekje. Dit is interactief en bestaat uit 12 pagina’s met verschillende schrijf-, teken- en doe opdrachten over ‘kiezen-willen-mogen-moeten-krijgen-hebben’. Het boekje is ideaal als naverwerking van de voorstelling, maar kan ook apart van de voorstelling gelezen worden. De organisator kan een Choco of kaas? boekje aanvragen voor 5 euro (exclusief BTW en verzendkosten) via info@lapvzw.be.

Een teaser van het Choco of kaas boekje vind je hier.

LAP vzw ontwikkelde een interdisciplinaire workshop bij Choco of kaas? waar er zowel gewerkt zal worden rond verschillende woorden ‘kiezen-willen-mogen-moeten-krijgen-hebben’ op verschillende manieren via bewegen, tekenen en filosoferen. Een perfecte aansluiting op de voorstelling.  Deze workshop kan plaats vinden na de voorstelling en zal begeleid worden door één van de dansers van Choco of kaas?

Interesse in het Level Q spel, Choco of kaas boekje of één van onze workshops; mail info@lapvzw.be